26 Juni 2012

Lancia media-shuttle Visby-Furillen under Almedalsveckan

Lancia erbjuder mediaanställda som vistas på Gotland under Almedalsveckan att bekanta sig både med Lancia och Hotell Fabriken på Furillen. Det italienska bilmärket och hotellet har ett samarbete sedan ett år. Mediarepresentanter som vill ta en paus i rapporterandet erbjuds i år skjuts från Visby till Furillen och tillbaka. En trevlig utflykt på den vackra ön. Kanske läge för en lunch på hotellet.

Kalkstensindustrins gamla fabriksbyggnader används numera som hotell med konferenslokaler, Fabriken Furillen. Ön används idag ofta för olika mode-, musik- och reklam¬plåtningar. Ön ägs till största delen (500 hektar) av fotografen och entreprenören Johan Hellström som driver hotellet Fabriken.

Lancias mediashuttle går från Gästhamnen i Visby och till Hotell Fabriken, Furillen, alla vardagarna i veckan med start måndag 2 juli. Mediaanställd med presslegitimation kan boka plats för sig själv plus en person. Bokning sker hos Lancia på Bil Swedens utställningsområde i Gästhamnen. Principen "först till kvarn" gäller. Mera information om tider ges i Lancias monter. Bland andra finns undertecknad (0722-304413) där samt min kollega Ebba Jeppsson, Brand Communication Manager (070-5123191).

______________________________________
För ytterligare information kontakta:
Torbjörn Lundgren, PR Manager, FGA Sweden
Telefon: +46 (0) 722 30 44 13
E-mail: torbjorn.lundgren@fiat.com

senaste videorna

avancerad sökning

Sök...

Från
Till
Sök

Bifogade filer