02 Mars 2012

Ny PR-Manager på Fiat Group Automobiles Sweden AB

Torbjörn Lundgren har anställts som ny PR-Manager vid Fiat Group Automobiles Sweden AB. Torbjörn Lundgren är 50 år och har flera års bakgrund som motorjournalist och PR-Manager inom bilbranschen, både på nationell och europeisk nivå. Närmast kommer han från befattningen som Senior Editor på motortidningsförlaget Förlags AB Albinsson & Sjöberg.

Torbjörn har tidigare erfarenhet av att arbeta med Fiat-gruppen från sina år som informationschef vid Olle Olsson Bolagen AB, då med ansvar för PR-verksamheten för Fiat, Fiat Transportbilar och Alfa Romeo.

Torbjörn Lundgren tillträder sin befattning den 5 mars och kommer att finnas på plats på den internationella bilsalongen i Genève för att representera Fiat Group Automobiles Sweden och dess varumärken.

- Jag är verkligen glad att åter få arbeta med Fiat-gruppen och de starka varumärken som ingår, säger Torbjörn Lundgren. Det känns som att komma hem. FGA Sweden AB är inne i en mycket spännande utvecklingsfas och jag känner mig privilegierad att få delta i detta arbete.

Vi är mycket glada över att Torbjörn förstärker vårt relativt nya Stockholms-kontor, och i ett skede då vi lanserar flera mycket intressanta modeller. Med hans branschkännedom och hans breda erfarenhet av våra varumärken, är vi övertygade att Torbjörn kommer att kunna tillföra mycket så att vi kan ge media ännu bättre service i framtiden. Vi önskar Torbjörn Lundgren varmt välkommen.

Tills vidare och under Genèvesalongen kan Torbjörn Lundgren nås på telefonnummer: 070-593 57 23. Komplett adress och kontaktuppgifter kommer inom kort att sändas ut samt publiceras på Fiats svenska press-sajt.


______________________________________
För ytterligare information, se www.fiatpress.se eller kontakta:
Torbjörn Lundgren, PR-Manager FGA Sweden
Tel: +46-70-593 57 23
E-mail: torbjorn.lundgren@fiat.com 

 

senaste videorna

avancerad sökning

Sök...

Från
Till
Sök

Bifogade filer